Engasjerte ordførere

Hvert år engasjerer ordførere seg over det ganske land for TV-aksjonen. I mange kommuner leder ordføreren kommunekomitéer og er med på å spre budskapet i sine lokalsamfunn.

- TV-aksjonen er lokal og skjer først og fremst i fylkene og kommunene. At så mange ordførere stiller seg i spissen for TV-aksjonen er viktig for forankringen av det som har blitt vår nasjonale dugnad. Det at hele kommunen kan gjøre en felles innsats for den gode saken er verdifullt og gir gode ringvirkninger i lokalsamfunnet, sier Vibecke Østby, TV-aksjonsleder.

Tusen takk til alle ordførere og varaordførere som stiller opp for TV-aksjonen!

 

Oppdal kommune: Ingvill Dalseg(varaordfører og fylkespolitiker)

- Det er viktig for meg at alle er inkludert, at utenforskap motarbeides og at alle skal føle seg sett og hørt. Det er noe jeg arbeider med som politiker og som medmenneske, derfor er årets TV-aksjon så viktig for meg og ligger mitt hjerte nært.

Rakkestad kommune: Ellen Solbrække(ordfører)

- TV-aksjonen - årets mest meningsfylte dag!

 

Rennebu kommune: Ola Øie(ordfører)

- For meg er felleskapet veldig viktig. Uansett om du er fattig eller rik, skal du ha de samme rettigheter. Og uansett om du er fattig eller rik, uansett hudfarge og hvor du står i samfunnet, skal alle ha de samme mulighetene. Derfor synes jeg det er et utrolig godt tema for TV-aksjonen i år- utenforskap. Vi er alle sammen avhengige av noen, uansett.

 

Hobøl kommune: Olav P. Breivik(ordfører)

- TV-aksjonen Mindre Alene Sammen vil mange kjenne seg igjen i. Vi er glad for at det er Kirkens bymisjon som TV-aksjonen i år, og vi støtter opp om den.

 

Naustdal kommune: Håkon Myrvang(ordfører)

- Saman mot einsemd

 

Klæbu kommune: Kirsti Tømmervold(ordfører)

- Jeg synes jeg har vært heldig som har fått bidra under TV-aksjonen i flere år, enten som bøssebærer, komitemedlem i TV-aksjonen eller som leder av kommunekomiteen for TV-aksjonen. At penger fra årets TV-aksjon går til Kirkens bymisjon synes jeg er supert. Kirkens bymisjon gjør et mangfoldig og fantastisk arbeid for mange mennesker. Det bekymrer meg at Norge er et samfunn der forskjellene øker. Jeg håper at årets TV-aksjon kan bidra til å sette fokus på og forhindre utenforskap.

 

Sogndal kommune: Jarle Aarvoll(ordfører)

- Me skal skape eit samfunn som bryr seg.

 

Askvoll kommune: Gunnhild Berg Stang(ordfører)

 - Denne aksjonen støttar vi av heile vårt hjarta. Utanforskap rammar også folk i vårt fylke. Vi blir eit betre samfunn om vi ser og inkluderer alle.

 

Skiptvet kommune: Svein Olav Agnalt(ordfører)

- Du og jeg bidrar sammen!

 

Verran kommune: Anders Lindstrøm(ordfører)

- Gjennom årets aksjon vil Kirkens Bymisjon bidra til å skape et varmere og rausere samfunn for alle. Viktig at vi alle støtter opp om dette arbeidet.

 

Vågsøy kommune: Kirstin Maurstad(ordfører og komiteleiar)

- Eg har stor respekt for arbeidet Kirkens Bymisjon gjer. Å stå utanfor fellesskapet er sårt og vanskeleg, og eg håper ein når målsetjinga med å skape møteplassar. Derfor oppmodar eg innbyggjarane mine om å bidra til årets TV-aksjon.

 

Bykle kommune: Jon Rolf Næss(ordfører)

- TV aksjonen er høstens vakreste eventyr. I Bykle går vi sammen om innsamlingen, fra barnehage til sykeheim. Dette er høstens store dugnad her oppe i fjellbygda.

 

Horten kommune: Are Karlsen(ordfører)

- I verdens rikeste og lykkeligste land er det veldig tøft å falle utenfor. Jeg heier på alle som jobber for et varmere samfunn. Kirkens Bymisjon er en viktig aktør i dette arbeidet.

 

Larvik kommune: Olav Nordheim, komitéleder og varaordfører(t.v.) og Rune Høiseth, ordfører

- Bli med! Registrer deg som bøssebærer. Ta vel i mot bøssebærerne. Delta i Giverstafetten! Vi ønsker et varmere og mer inkluderende samfunn for alle!