Gullvåg og SpareBank 1 SMN har samlet inn over 300 000 kroner til Kirkens Bymisjon

Nå kan du gi til TV-aksjonen, og få et Håkon Gullvåg-bilde som takk for ditt bidrag.

Bildene selges i en egen Spleis-aksjon i regi av SpareBank 1 SMN, og dette ser ut til å bli det største lokale bidraget i Midt-Norge.  I samarbeid med Håkon Gullvåg har banken donert 100 kunstlitografi som nå selges til inntekt for TV-aksjonen. Målet med Spleis-aksjonen er å få enda flere til å gi så det monner til TV-aksjonen. I tillegg til å donere Gullvåg-bildene gir SpareBank 1 SMN 100 000 kroner til Kirkens Bymisjon og stiller også med tellekorps over hele Midt-Norge. 

- Banken har lenge hatt et godt samarbeid med både Kirkens Bymisjon i Trondheim og kunstneren Håkon Gullvåg, og vi ønsket i denne aksjonen å gi tilbake i dobbel forstand, sier konserndirektør Rolf Jarle Brøske i SpareBank 1 SMN. 

Ønsker du et Gullvåg-bilde? Skynd deg!

Gullvåg-bildene har fått mange til å åpne lommebøkene. Søndag kveld hadde innsamlingen nådd over 300 000 kroner, og nær 80 bilder er allerede revet bort. Det betyr at du må skynde deg om du har tenkt å skaffe deg ditt eget kunstverk. Bildene er originalgrafikk, signert og nummerert, og aldri tidligere omsatt på det åpne markedet. Du kan få ditt bilde om du gir 4000 kroner eller mer til aksjonen. Du kan også gi et lavere beløp, og få tilgang til en unik videoomvisning i Gullvågs atelier.

Du finner Spleisen her.

 VALGET MELLOM TO MOTIVER: Haakon Gullvåg holder viser frem de to motivene man kan velge mellom. Her sammen med byaksjonsleder i Trondheim, Hildegunn Gutvik og konserndirektør Rolf Jarle Brøske i Sparebank 1 SMN.