Markerer TV-aksjonen med gratis moro i Tønsberg

Denne gjengen mener du bør dra på fjelltur til Slottsfjell i høstferien.


Foto: Jan Petter Bergan/Tønsberg kommune

Lover moro

- Dette blir virkelig gøy. Eivind Ytterland fra eventselskapet All On Board, Ole Sverre Lund, leder i kommunekomiteen for årets TV-aksjon til Kirkens Bymisjon og Ellen Asplin fra museet, kappes om å fortelle om alt det gøyale som skjer.

Torsdag i høstferien inviterer denne gjengen blant annet til femkamp på Slottsfjellet. Det er barn og unge fra 5. til 10. klassetrinn som er invitert. Det blir rundløyper, krevende puslespill med store brikker, balanseøvelser, krok på hank og mye annet, skriver Tønsberg kommune i en pressemelding.

TV-aksjonen

Det er Kirkens Bymisjon som står bak arrangementet, som er en oppkjøring til årets TV-aksjon. Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 21.oktober.

Aktivitetene skjer på Tallak, og det vanker også premier. Slottsfjellmuseet kommer også med gode, gamle lekeaktiviteter som kaste på stikka.

– Vi vet at mange barn og unge er hjemme i høstferien. Av den grunn skjer det mye på Slottsfjellsmuseet hele uka, og særlig torsdag. Du behøver ikke dra langt til fjells når vi har vårt lokale fjell like i nærheten. Vi har invitert skoleelever fra Re, Tønsberg og Færder, sier Ole Sverre Lund.

Alle aktivitetene er gratis.