NAF-auksjon samlet 60 000 kroner til TV-aksjonen

Givergleden var stor da NAF-ansatte kjøpte sitt eget kontorinteriør til inntekt for årets TV-aksjon!


I desember flytter NAF hovedkontor fra Helsfyr utenfor Oslo sentrum, til hjertet av hovedstaden. Da bærer det inn i moderne lokaler med kliss nytt interiør – men man trenger selvsagt ikke kaste det gamle på dynga! Dermed ble det holdt en auksjon av kontorinteriøret på Helsfyr til inntekt for årets TV-aksjon.

NAF-huset med det rare i

Alt fra gamle kassaapparater og TV-skjermer, til vaser og fotografier gikk under hammeren. I alt samlet NAFs ansatte inn over 60.000 kroner til Kirkens Bymisjon!

- Det er en del ting vi ikke skal ha med oss ned til Rådhusgata. Derfor kjører vi auksjon på de tingene som ikke gårdeier skal ta over, forteller NAF-sjef Stig Skjøstad.

Han legger til at han er strålende fornøyd med å kunne bidra ved å gi pengene til årets TV-aksjon. I tillegg har NAF donert et bilfoto og et fotobilde i sort-hvitt til inntekt for det gode formålet.

Godt bidrag

Humørsprederen Peter Jacobsen jobber til daglig som produktsjef i NAF. Da han ble spurt om å ta rollen som auksjonarius, sa han ja på flekken!

- At folk bød over seg på ulike ting, det synes jeg var veldig hyggelig, for da blir det et godt bidrag til TV-aksjonen, så det synes jeg var veldig moro, stråler Peter.

Kjøpte sin egen stol

Administrerende direktør i NAF bød like godt på sin egen kontorstol - og vant!

- Jeg har ikke en anelse om hva jeg skal bruke den til, men jeg tenkte som så at 1000 kroner til dette veldedige formålet, det er bra, og ingen bød over, så da ble jeg plutselig sittende igjen med en stol jeg ikke vet helt hva jeg skal bruke til etter flyttingen 17. desember.