Stort engasjement blant Trondheims studenter

Flere av studentorganisasjonene i Trondheim engasjerer seg for TV-aksjonen og arrangerer en rekke innsamlings- og mobiliseringsaktiviteter de kommende dagene.


TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjon og deres arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Årets aksjon "Mindre alene sammen" er en nasjonal dugnad mot utenforskap og har særlig relevans for studenter. SHoT-undersøkelsen for 2018 avslørte høy grad av av ensomhet blant studenter.

Trondheims studenter trår til for TV-aksjonen

NTNUI Volleyball, NTNUI Fotball og NTNUI Langrenn er blant sportslagene som deltar. Det arrangeres mixturnering i volleyball, beste treff i tverrliggern på fotballbanen og motbakkeløp av NTNUI Langrenn. Alle aktivitetene er innsamlingsaktiviteter til inntekt for TV-aksjonen. I tillegg vil det være mulighet for å sosialisere seg med andre studenter. Det arrangeres grilling med musikk og lovnad om god stemning.

Studentersamfundet i Trondheim holder samfundsmøte med tema "Utenfor fellesskapet". En samtale om årets TV-aksjonstema ”Mindre alene sammen”, med Aksel Tjora, Siv Limstrand og Amund Jensen. Samfundet er også oppmøtested for mange av studentene på aksjonsdagen 21. oktober.

Vivas, linjeforeningen til Fornybar Energi ved NTNU, arrangerer "Studentenes ryddeaksjon mot forsøpling". De har fått bedrifter til å sponse rydding der pengene går direkte til TV-aksjonen. Linjeforeningene Nabla, Spanskrøret, Timini, Høiskolens Chemikerforening, Delta og Volvox & Alkymisten har gått sammen og laget et show og talentkonkurranse mellom linjeforeningene. Avstemning går via Spleis til inntekt for TV-aksjonen.

 Her finner du de ulike arrangementene på Facebook.